Стефано Габана, съсобственик на модния гигант "Dolce&Gabanna”, написа в профила

...
Стефано Габана, съсобственик на модния гигант "Dolce&Gabanna”, написа в профила
Коментари Харесай

Как Dolce&Gabanna изригна срещу Николета Лозанова

Стефано Габана, съсобственик на стилния колос "Dolce&Gabanna”, написа в профила на Николета Лозанова в Инстаграм: "Облякла си копие на моя рокля, позор!”. Поводът за възмущението на дизайнера стана фотография, на която плеймейтката популяризира рокля на компания за облекла, заяви 24 часа.

Николета Лозанова побърза да отговори с оправданието: "В България вие сте кумир на всички дизайнери ".

Оригиналната рокля е от пролетно-лятната сбирка на "Dolce&Gabanna”. В уеб страницата на марката към този момент е изчерпана, само че може да се откри в други онлайн магазини, в които се продават скъпите тоалети на цена от 1750 $. Копието у нас обаче коства единствено 29 лева

 1951171

Тези дни в опцията "дейли” в Инстаграм Стефано Габана пусна същата фотография на Николета Лозанова и върху нея написа, че е копие, а оригиналът е негов. Към нея добави още няколко фрагмента с облекла на същата българска марка с предизвестието, че този бранд прави фалшификати на неговите дрехи.

Снимките на Николета провокираха доста мнения. Част от почитателите й допуснаха, че Стефано Габана се е шегувал с нея.

Самата плеймейтка се похвали в мрежата: " Ако даже единствено един ден пропусна да обявявам своя фотография в обществените мрежи, то вместо мен ще го направи някой международен фешън гуру! Умея да съм сполучлива " и с две и с двеста ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР