Стефания Колева определено е вманиачена по корекциите.С просто око се

...
Стефания Колева определено е вманиачена по корекциите.С просто око се
Коментари Харесай

Стефания Колева се вманиачи по корекциите - slava.bg

Стефания Колева несъмнено е вманиачена по корекциите.

С просто око се вижда, че актрисата за следващ път е прибягнала до още ботокс и филъри. Твърди се, че козметичната нервност я е връхлетяла след развода с първия й брачен партньор - аниматора Владо Шишков.

Иначе не е загадка за никого в гилдията, че Стефания има голям гений и почита изтънчения подбив и тънкия жлъч и най-малко очевидно не страда от комплекси. Тя с лекост печели ролята в "Тя и той ", където до последно счита, че ще е един до друг с Димитър Рачков, само че се оказва, че ще си партнира с красивия и сексапилен Юлиан Вергов.

В началото те даже не се познават, защото той не е приключил ВИТИЗ, само че след това се напасват и стартират да излизат фамилно - Стефания и Владо, Юлиан и жена му Ирина Ялъмова. По това време Колева е измежду най-играещите млади дами във Военния спектакъл и е любимка на Теди Москов.

Стефания обаче доста внимава да не й лепнат етикета "комична актриса " - пробва се да бъде еднообразно безапелационна във всяка роля, постоянно се вглежда надълбоко в себе си, с цел да показа нещата в най-хубавата им светлина. Но нито един път не се съблича на сцената. Признава, че държи на визитите при козметичката и фризьора, само че не е болна от суетност.

Фактите обаче приказват друго. Колегите й са уверени, че Стефания няма потребност от всички тези корекции и напъни да се прави на по-млада и секси. Още повече, че вторият й брачен партньор, известният проектант Йордан Ликов, постоянно е бил очарован от визията й, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР