Стефани Разсолков е поредният любопитен участник, който със сигурност ще

...
Стефани Разсолков е поредният любопитен участник, който със сигурност ще
Коментари Харесай

Дори не можете да си представите как е изглеждала Стефани от Сървайвър преди татусите

Стефани Разсолков е следващият любопитен участник, който сигурно ще откри по какъв начин да приковава вниманието в тазгодишния сезон на " Сървайвър ". Ако видите обаче по какъв начин е изглеждала тя преди да се нашари с татуси, доста ще се изненадате.

Преди да се покрие от глава до пети с татуси, еротичнният модел и бъдеща участничка в " Сървайвър "  е имала тип на съвсем обикновено, средностатистическо момиче. Как тъкмо е изглеждала без рисунки по тялото ясно се вижда и в сериала " Съдби на кръстопът ", в който тя играе ролята на безразсъдната тийнейджърка Полина.

По сюжет, героинята й забременява и ражда от малолетния си другар. Двамата изобщо не си дават сметка каква каша са забъркали, държат се надменно и тръсват новороденото на баба му.

Когато се явява на кастинга за ролята на Полина преди 9 години, Стефани е единствено на 13, само че към този момент има една дребна, съвсем незабележима татуировка отвътре на китката си, направена с благословията на татко й. Надписът е на британски и гласи " Момичето на баща ", написа " Блиц ".

С днешна дата върху тялото й има 94 татуса, ситуирани отмерено по краката, торса, ръцете и шията. Лицето й също не е пощадено от мастилото - направила си е дребни надписи и знаци до ухото и върху скулата.

Днес Стефани си спомня с трогване за времето, в което тя към момента е почтено момиче, а апетитът й за татуировки не се е изострил. Ролята в сериала й донася дребна популярност, само че за нея тя взима галактическите за тези години 350 лв. и ги похарчва за отмора на море.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР