Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождаване като

...
Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождаване като
Коментари Харесай

Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождаване

Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождение к ато министър на защитата. Народното заседание съвсем единомислещо освободи Стефан Янев като министър на защитата и избра Драгомир Заков на негово място



В профила си във Facebook той разгласява видеообръщение. " В разгара сме на рецесия. Криза, която към този момент съществено размести пластовете в системата на интернационалните връзки и на път да промени нейната логичност ", сподели той и разясни, че тя има капацитет да докара до пагубни последствия в доста връзки - до филантропична злополука, само че също и до съществени стопански, финансови и обществени последствия.

" От дейностите и решенията, които взимаме сега ще зависи по какъв начин ще премине България през този сложен интервал, който ни чака. А вероятността не наподобява по никакъв начин добра. Тя не е добра и тъй като държанието на останалите политически сили в страната сега, е основано на популизъм и лансиране на прочувствени тези ", акцентира Янев. 

" Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти въз основата на страданието на хората. Но аз съм убеден, че българските жители към този момент добре се ориентират в обстановката ", сподели той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР