Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени се включват в Midalidare Rock

...
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени се включват в Midalidare Rock
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени посрещат July Morning в долината на виното

Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley 2023. Групата ще посрещне July Morning на 1 юли. Те ще се качат на специфична сцена на хълма в 5:00 часа сутринта. Рок фестивалът в долината на виното ще се организира сред 30 юни и 2 юли.

Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени ще изпълнят своите добре познати и станали обичани на няколко генерации хитови песни. „ Миналата година имах достойнството да показва книгата си по време на фестивала. Бях впечатлен от атмосферата, от мащаба и организацията, от духа, който витае в близост.



Сега идваме дружно с цялата група и за мен е същинско събитие. Това са родните места, магичните и красиви пейзажи на детството ми. Фактът, че звезди от подобен сан свирят тук е по някакъв метод сюрреален. И доста въодушевяващ. Готвим се за безсънна първоюлска нощ и за един страховит July morning. Тази година спането на фестивала ще е по-малко ", споделя Вълдобрев.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се организира от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 година Билетите към този момент са в продажба. 

Деца до 12 години влизат без билет!

Цените на билетите на този стадий са:

-  100 лв. – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions

-  100 лв. – еднодневен билет за 1 юли с хедлайнер Europe

-  100 лв. – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween

-  150 лв. – тридневен билет за целия фестивал
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР