Стефан ТашевСпрете опорките, уволнете пиарите на промяната“. И стратезите, като

...
Стефан ТашевСпрете опорките, уволнете пиарите на промяната“. И стратезите, като
Коментари Харесай

Как „евроатлантиците“ Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Бойко Рашков „чистиха“ службите

Стефан Ташев

Спрете опорките, уволнете пиарите на „ смяната “. И стратезите, като Лена, в случай че може. Целият умнокрасивитет е хвърлен по малките екрани да пази „ евроатлантическите полезности и правителсво “. След тридневен потрес и смут се окопитиха и в багра на първа линия още веднъж се борят Смилов, Смилова и сие. „ Добрите сили “ потеглиха в контраофанзива с опорките: Диктатура на Радев, евроатлантическо държавно управление.

Гледам сутринта Гюро: Служебното държавно управление на президента през 2021 година смени шефовете на службите! Гениално.

Така Гюро и сие се саморазобличават тотално. Защото в първото държавно управление на Радев, което извърши „ чистките “ в спецслужбите, бяха четирима „ евроатлантици “ от ПП-ДБ. Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и най-големият евроатлантик на всички времена Бойко Рашков, вицепремиер по сигурност и вътрешен министър. Именно Рашков разгроми службите, назначавайки протежета на Радев.

Ето и фактологията: На 12 май 2021 година е назначено държавното управление на Радев.

На 26 май Рашков предлага на президента да освободи шефа на ДАНС Димитър Георгиев, тъй като правил политически дейности. В едно изявление пред обслужващи го публицисти опияненият от властта Рашков назовава Георгиев „ нарушител “. До момента, към този момент две години, някогашният комунистически следовател не е показал доказателства за изказванията си.

По същото време излиза наяве, че Рашков е с лишен достъп до класифицирана информация точно от ДАНС за период от три години. Какво ли са си мислили евроатлантическите ни сътрудници по тематиката?

На мястото на Георгиев е назначен някогашният началник на ДАНС-Враца Тончев, доверено лице на Радев. Каква ли битка е паднала с шпиони във Враца та Тончев да заслужи този пост?

Със същия претекст „ не неутрален политически “, както на Димитър Георгиев, на 16 юни кабинета предлага уволнението на шефа на Държавната организация „ Разузнаване “ Атанас Атанасов.

И Атанасов и Георгиев настояват едно и също: Уволнени сме поради разбиването на съветската шпионска мрежа у нас. И дългата ръка на Москва. Няма кой да ги чуе.

На мястото на Атанасов е назначен Антоан Гечев. В следствие на Антон Тодоров се разкрива, че новият началник на ДАР дължи кариерата на татко си, незаконен шпионин от Разузнавателно управление на Министерството на нар, шпионирал във Вашингтон през 80-те години на предишния век. НАТО найс, а?

Рашков разчиства цялото Министерство на вътрешните работи, отстранени са шефове на служби и дирекции, заменен е основният секретар, шефове на регионални дирекции, общо 53-ма ръководители са „ изчистени “. Незапомнена чистка в Министерство на вътрешните работи. През това време шефът на ДСБ Атанас Атанасов мълчи, не отронва и дума за чистките, в противен случай той и партията му ги привестват.

Нямам спомен евроатлантиците Денков, Петков и Василев, като министри да се протестирали. Нещо повече, шефовете на служби са отстранени с решения на Министерски съвет, т.е. с подписите и на тези „ евроатлантици “.

През юли 2021 година тихомълком е заменен и шефа на Военното разузнаване, с приближен на Радев човек, както и шефовете на НСО.

През септември същата година Рашков съумява да смени и шефа на ДАТО, като намести там протежето си Бисер Борисов, негов фамилен другар и шурей на „ бащата на прокопиевците “ така наречен военачалник Стоименов.

Що не протестирахте тогава, бе, евроатлантици?

Още през 2021 година предупредихме, че цялата власт се концентрира в президентството, посредством цялостен надзор над спецслужбите, казус, чужд в най-новата ни история. Тогава митинги нямаше.

Скъпа Лена, сменете опорките, уволнете пиарите, жалко за толкоз пари дадени на Аламанов и ко. Ставате за смях.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР