Стефан ТашевНа един коалиционен съвет Асен Василев ми каза следното:

...
Стефан ТашевНа един коалиционен съвет Асен Василев ми каза следното:
Коментари Харесай

„Промяната“-лъскава опаковка на едно нищо

Стефан Ташев

На един съдружен съвет Асен Василев ми сподели следното: Да не ти пука за хората, значимото е маркетинга. Това споделя в изявление за някакъв подкаст депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, който си спомня за „ славното време “ на ръководство на четворната коалиция с кабинета на Кирил Петков преди година.

Не знам дали Асен Василев е споделил такива думи, най-вероятно да, в случай че си спомним за апела му-Да го д….т бедните до момента в който управляваше. Но с помощта на Василев, като финансов министър в два кабинета, страната е пред банкрут. Спомнете си изявлението на някогашния му датски съучастник, който съобщи, че Асен е лъжец, само че доста, доста интелигентен.

Но да се върнем на маркетинга. Всъщност скакалците от „ смяната “, налазили и съвсем унищожили страната за 8 месеца ръководство, са тъкмо това-маркетингов артикул. Едно нищо, само че с първокласна опаковка. Харвард, майна. Младите, умни и красиви, които „ са жертвали охолния си живот на Запад и са пристигнали да ни оправят “. Е, оправиха ни.

Хора без ден трудов стаж, тук имам предвид с изключение на Стою, Гюро, Крум Зарков, още Христо Иванов, проработил първите две години за пенсия като министър, Калинката, Божанов, Христо Депутата, Настимир, Бачийски и още знайни и незнайни герои на „ смяната “. Накичени с някакви чуждоземни дипломи, като че ли в България няма обучение, с големи искания, само че с никакви действителни благоприятни условия.

Това лъсна при ръководството на Кирил Петков, в което една стажантка в адвокатска адвокатска фирма командваше страната, единствено тъй като пипаше „ парапета “ на премиера, лъсна и тези дни на договарянията с ГЕРБ.

Пълна политическа несръчност, непросветеност, без визия, без тактика за развиването на България. Без готови фрагменти, Стою с година и половина юридически стаж ще става началник на правната комисия.  И без хрумвания какво да вършат. Единият, Гюро, вика единствено без фрагменти на ГЕРБ ще управляваме, цяла България нази гледа и чака, другият, Денков, вика тъкмо обратното-нямаме имена на министри, нямаме фрагменти, нямаме и концепция какво ще вършим.

Това потвърждава единствено едно, че „ смяната “ бе натрапена на България от избрани сили отвън страната, с една единствена цел-разрушаване на страната, съумяха съвсем на 90%, разтрошаване на политическата система, тук успеваемостта е 100% и катурване на геополитическата ни ориентировка, което към този момент се случва тихомълком. „ Евроатлантизмът “ на пепетата също е маркегинг.

Унищожаване на стопанската система и единствения печеливш бранш в България-енергетиката.

Предаване на цялата власт в ръцете на жадния за нея негодник Румен Радев, С вас сме господин Президент. Тези празни хора, опаковани красиво от медиите надали не като талант, свършиха работата на господарите си и евентуално са били надлежно и поощрени солидно за това. След което  те към този момент не са нужни. Като рекламирани солидно артикули в магазин с лъскава опаковка, на които обаче им е изминал срокът на валидност. Само, че те не го схващат и не престават да се перчат-самопредлагат се министри и вицепремиери.

Приличат на мъжки пауни, които по време на любовния интервал се пъчат с перата си и се надуват с рекламна цел, с цел да привлекат женски. А вътре нищо. Но и животът на пауна е до време, все се намира някой да му оскубе перата и да се закичи с тях. У хората остава чувството, че „ реформаторите-изчегъртвачи “ са събрани с конкурс по тъпотия и несръчност.

Пепетата живеят в някакъв фиктивен свят, в който се виждат най-малко вицепремиери, без да схващат въобще къде се намират. Да предлагаш Кирил Петков за вицепремиер по сигурността е анекдот, виц някакъв. Човекът нарушил Конституцията с подправена декларация за поданство, индивидът нарушил най-малко три закона, Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс при ареста на Борисов, индивидът който лъже безобразно и по този начин се е омотал, че не можеш да схванеш по кое време приказва истината.

Кандидатурата на Атанас Атанасов-Гнома за вътрешен министър няма смисъл да се разяснява. Тя, тази на Петков и Василев, демонстрират единствено, че „ младите, умни и красиви “ не знаят въобще къде се намират. Може би дружно с Наско Културата летят по някакви бели автомагистрали към Млечния път. А може просто пиците с кристали да не са толкоз качествени, както когато бяха на власт.

Лъскавата опаковка към този момент е отворена, вътре няма нищо, само че маркетинговите експерти на „ смяната “, не имам предвид Зайо, дружно с медийния слугинаж, не престават да ни пробутват още от същото, като в някакъв тъп и втръснал „ телешоп “, промотиран от 14 до 16 часа всеки ден.

Те си мислят, че в случай че 100 пъти кажеш една неистина, тя става истина. Например по какъв начин Асен Василев и „ смяната “ вдигнали толкоз доста пенсиите, че хората не знаят защо да си харчат парите. Това работи ненапълно, само че откакто си видиш пенсията и това, което можеш да си купиш с нея преди и в този момент. После не работи.

Щедрото разпределяне на пари, което бе изядено от провокираната от тях инфлация, обезщетено с тегленето на заеми, ни докара до тук. Управлението на „ смяната “ приличаше доста на квартален пияч, който тегли бързи заеми, харчи парите за ястие и пиянство, само че на сутринта в махмурлука се сеща, че това би трябвало да се връща, а няма по какъв начин. И идват едни приятели да го бият, с цел да се издължи.

През годините българинът е потвърдил, че бързо се пали и лъже поради рекламите на всякакви неща с лъскава опаковка. Като почнем от финансовите пирамиди през 90-те години на предишния век и свършим до „ лотарията на Бат Васко “ Доказа го и с гласуването за „ смяната “. Получи скъпа кутия шоколадови бонбони, само че като отвори станиола вътре нямаше нищо.

Но шарлатаните му оферират още и още от същата празна кутия, вадят му зайчета от цилиндри и го карат да настава една мотика няколко пъти. Искрено се надявам да си е взел поука, тъй като многото удари по главата въпреки всичко болят.

 

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР