Стефан ТашевБихме ги, ще ги бием и втори път! Ще

...
Стефан ТашевБихме ги, ще ги бием и втори път! Ще
Коментари Харесай

 „Разбитите авари“ Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов ли ще ни определят бъдещето?

Стефан Ташев

Бихме ги, ще ги бием и повторно! Ще имаме с Българска социалистическа партия и Демократична България 121 депутати и ще се борим за нулева корупция! Ще арестуваме Борисов и той ще отиде в пандиза! Това бяха част от посланията на изцяло обърканата предизборна акция на „ Промяната “. Напълно объркана като шефовете си и като тяхното осеммесечно ръководство.

Дрънканиците завършиха. На изборите се видя кой е повярвал на тези измамници. Слава богу гласоподавателят реши те повече да не ни ръководят. Не разбрали какво се случва, има ли сюрпризирани, Петков и Василев продължиха с несъответстващите си изявления в нощта след вота. Те започнаха със заклинания като афектирани деца, на които са им взели играчката. Сърдити на народа, който не направи повторно грешката да ги сложи отпред на страната. Който им спря алъш-вериша с газа, екомалините и пиците с кристали в Министерски съвет. Защото усети на гърба и по джоба си „ смяната “. Не към положително.

За благополучие ориста на България към този момент не зависи от тези измамници. Нито от Христо Иванов-Бойкикев, Сандов, Цонева и Мирчев. И от Корнелия Нинова. Демократична България е предпоследна политическа мощ в Народното събрание с 20-тина депутати, Българска социалистическа партия е пред тях с почти същата група. Но още от първите часове след изборите и Христо Иванов и Корнелия Нинова започнаха със заканите, че те нямали да поддържат държавно управление на ГЕРБ..И тук следва да се запитаме каква е електоралната тежест на тези хора? Едните, Българска социалистическа партия, паднали под 10%, другите с мижавите 7%. И до по кое време шепа мързеливи измамници, не забили и един гвоздей в живота си, ще ни държат като заложници?  Защото в случай че не станело тяхното, те ще ли митинги да вършат. Корнелия Нинова, със подозрително минало на приватизатор на „ Техноимпекс “ по времето на Костов, след това изстреляна като зам.-министър на стопанската система, а след това изгонена от Станишев за подозрения за корупция. Христо Иванов-Бойкикев, без трудов стаж, като се изключи две години като министър на правораздаването, усвоител на грантове, юрист без права и водач на партия, която му заплаща заплата.

Борислав Сандов, без обучение, без стаж, без трудова активност като се изключи осем месеца като министър на екологията.

Цонева-усвоител на грантове цялостен живот. Кирил Петков и Асен Василев, подозрително обучение и бизнес в чужбина, вторият наименуван лъжец от някогашния си съдружник. Съмнителен бизнес, първият потвърден като лъжец от Конституционния съд поради лъжата за поданството. Докарали страната, дружно с Нинова и Христов Иванов, до 18 % инфлация, чудовищни цени на хранителни артикули и сила. До бедност и сиромашия

И тези хора ни тропат с крайници, репчат се като „ спечелили “ на изборите и ни заплашват с митинги в случай че не стане тяхната. И с избори до дупка, до момента в който не им хареса резултата.

Бе те не ги желаят в личната им партия, Христо Иванов и Надежда Йорданова бяха бити с преференции в два столична региона от други претенденти в листата, тръгнали да командват България. Да допълним, че Антоанета Цонева, която отиде да „ се бие с Пеевски “ бе разгромена в Пазарджик и получи смешните 3,4% и няма да влезе в Народното събрание. Сандов също, изгубил по преференции от други претенденти.

Ние няма да сме с ГЕРБ, няма да сме Движение за права и свободи, няма да сме с Янев, няма да сме с „ Възраждане “, повтарят от Политическа партия и Демократична България. А с кого ще сте? Как с кого? С Корнелия Нинова, водач на стогодишната комунистическа партия, съвсем унищожила България след 45 години еднолично ръководство и докарала по-късно страната пред банкрут с ръководството на Жан Виденов. Значи ГЕРБ, партия член на ЕНП, чийто водач Вебер персонално пристигна да я поддържа в София, е зложелател на Демократична България, също член на ЕНП? Но комунистическата партия е мечтан сътрудник. Както кресльовците-анализатори на Демократична България, до един ченгета и доносници на Държавна сигурност. Значи Държавна сигурност и Българска комунистическа партия са по-приемливи за огромните „ антикомунисти “, в сравнение с сестринската партия от ЕНП? Логиката напряко е желязна.

Но на тези търтеи, които се препитават в директен и метафоричен смисъл от политика, би трябвало да им светне една алена лампичка. На 2 октомври от Народното събрание излетяха Цонева и Сандов. Но няма гаранции, че на идващите избори, за които толкоз доста копнеят, няма да излетят и Бойкикев и Атанас Атанасов, обезличил изцяло ДСБ. Преди няколко години Демократична България беше водач в София на избори, в този момент е трета политическа мощ. За резултатите им в страната, вижте Цонева в Пазарджик, няма смисъл да разясняваме.  Криво-ляво получават по един мандат тук-таме.

Нещо повече, Асен Васиев-Кокорчо подвига жълт картон на Демократична България в изборната нощ. Оплю ги. Разграничи се от тях и попари „ анализаторите “ от тв приемниците и обслужващият Политическа партия личен състав от медиите, че няма да имат общ парламентарен съюз с тях.

Та двете партии събират на изборите общо колкото ГЕРБ. Но се държат като спечелили. На какво съображение? Не неприятно Петков, Василев и Христо Иванов да схванат най-сетне, че сме октомври 2022 година, а не ноември 2021 година. И политическата действителност е радикално друга и от тях не зависи нищо към този момент. И че детронирането на „ смяната “, изгубила във всички изборни региони, като се изключи два, е началото на техния край. Те ще вървят единствено надолу. И доста скоро, на бленуваните нови избори, могат да се окажат в ролята на „ изчегъртвачите “ от Има Такъв Народ, които бяха „ изчегъртани “ от гласоподавателя, откакто го излъгаха за „ референдуми “, „ 120 вместо 240 депутати “, „ мажоритарни избори “ и съзнателно провалиха работата на два Народното събрание.

Две години след „ великите въстания “ и „ юмрука на Радев “ „ революцията “ изяде децата си. Демократична България е на шесто място в Народното събрание, Българска социалистическа партия пета, Има Такъв Народ изпадна. В забвение са Мая Манолова, Отровното трио-дуо, Дончева и цялата останала сволоч. А след двегодишна „ черна акция “, компромати, медиен слугинаж, арести и напън, ГЕРБ завоюва изборите.

Сега „ разрушените авари “, ексреволюционери ни плашат с митинги. Като Христо Иванов самичък знае, че това няма да стане. Защото такива като него излъгаха хората. И те към този момент ни им имат вяра. За съпоставяне мижавите опити за митинг пред президентството това лято, които бяха прекъснати заради липса на хора.

Ами в случай че на тези политикани, не мога да ги нарека политици, им спрат кранчето техните „ вложители “? Поради несръчност? Какво вършим? Трябва да си вманиачен да изхарчиш толкоз доста пари и да инвестираш в Бойкикев и Кака Цона. Заради едни 100 000 гласа. Струва ли си? Категорично не.

Така, че феновете на пици с кристали да си смъкват розовите очила. Защото ги чака ориста на Има Такъв Народ и Мая Манолова.

Същото важи и за основните жреци на „ правосъдната реоформа “.

 

 

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР