Стефан Марков, Novinite.bg Привържениците на Ботев вече са с изчерпано търпение.

...
Стефан Марков, Novinite.bg
Привържениците на Ботев вече са с изчерпано търпение.
Коментари Харесай

ВИДЕО+АУДИО Бултрасите плашат община Пловдив с нахлуване и чупене на глави, ако...

Стефан Марков, Novinite.bg

Привържениците на Ботев към този момент са с изчерпано самообладание. Те провеждат всеобщ митинг   идната събота, когато се очaква няколко хиляди жълто-черни сърца да се съберат до стадион " Христо Ботев ", а оттова да има шествие до общината. 

Желанието на бултрасите е да бъде завършен общинският стадион, който е с название Колежа и е дом на ботевистите. Дом, който бе съборен преди съвсем десетилетие, а на мястото на остарелия стадион в този момент се строи нов, по преднамерено подадена поръчка, извоювана от ПИМК. Темповете обаче са толкоз бавни и има толкоз доста подозрения за корупция и саботажи от проектанти, строители и контрольори, че почитателите са в нервност. 

Тя към този момент е тиха, само че може да стане и дива и шумна нервност. Поне това може да се извлече като извод, в случай че се заслушаме в текста на новата ария на ентусиастите, която през днешния ден бе показана. С нея на уста в събота бултрасите ще желаят гаранции за довеждане докрай на стадион " Христо Ботев " в къси периоди и с напълно изпълнен план за покриване с козирка на четирите бранша.

Наелият се със градежа на Колежа необут на ПИМК Илиян Филипов към този момент се движи по ръба на бръснача, откакто на няколко пъти на висок глас даде обещание Ботев да се завърне и да играе в своя дом, само че това по този начин и не се случва. Транспортният и строителен предприемач, бивщ се в гърдите за вманиачен почитател на " канарчетата ", даде да се разбере, че отговорни за бавността са проектантите, а и виновните фактори в общината. Той даже показа, че е дал крупна сума от своя джоб, единствено и единствено да се правят действия по Колежа, а изхарчените средства по отпуснатите 25 милиона са едвам 1/3.

Филипов се отхвърли от вбесилото града желание да внесе акт 10 за заледяване на градежа. Това се случи, тъй като той и последователите се срещнаха и очи в очи си споделиха по какъв начин стоят нещата и какво стои в основата на това фантазията на бултрасите да оставя неосъществена.

Ботевистите остават в бойна подготвеност, защото обръгнаха на празни думи и обещания.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР