Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти,

...
Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти,
Коментари Харесай

Слави се качва на сцената заедно със стар враг

Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти, които не питаят изключително топли усеща един към различен – Васил Найденов и Слави Трифонов. Кеца и Дългия ще бъдат част от гостите, които ще пеят на юбилейния концерт на известния композитор и пианист на 10 април в зала 1 на НДК. Според осведомени Стефан Димитров е решил да си направи подбив и да постави в една гардеробна брачната половинка си Богдана Карадочева, Васил Найденов и Дългия, написа БГднес.
„ Стефане, пристигам, дай ми покана “, изрази предпочитание да посети концерта на положителния си другар и Слави Трифонов, който беше поканил композитора в шоуто си.
Повод за купона на Димитров е рожденият му ден – 28 май, когато ще навърши 70 години.
Музикалната „ война “, в която двамата гении – Кеца и Дългия, живеят с емблематична и е от над 15 години.

Найденов в никакъв случай не е криел неприязънта си към попфолка и счита, че тя стартира точно от първите албуми на Слави Трифонов. „ Иначе като музикант – да, доста е добър, и той, и „ Ку-ку бенд “, само че по отношение на обществото той го чалгализира “, счита Васко.
Изпълнителят на „ Синева “ неведнъж е бил канен в „ Шоуто на Слави “, само че постоянно е отказвал, защото счита, че то не е „ неговата естрада “. От своя страна екипът на Трифонов не си е разрешавал да прави скечове с Васко. Това се случва единствено по времето на Виктор Калев, който единствен сполучливо е имитирал Кеца.
Сега обаче Стефан Димитров, който дълги години е добър другар и с двамата, се е заел да ги сдобри, като ги качи на една сцена – Слави, „ Ку-ку бенд “ и Васил Найденов.

Освен обичаните си БГ песни публиката ще чуе и Богдана Карадочева, „ Тоника Сухопътни войски “, Тони Димитрова, дует „ Ритон “, братя Аргирови, Михаил Белчев, Кристина Димитрова, Прея, „ Бон-бон “ и други. Няколко генерации българи са израснали с шлагерите на Димитров – „ По първи петли “, „ Остаряваме постепенно “, „ Дано “, „ Безнадежден случаи “ и още доста други. Първата му комбинация „ Пея, тъй като желая, в случай че не желаете – не слушайте “ е основана по стихове на Блага Димитрова.
Дъщеря му Миряна е от първия му брак и е кръстена на поетесата Миряна Башева. По-късно Стефан се дами за естрадната певица Богдана Карадочева, с която са съученици и се познават от деца. В пети клас разделят един чин в столичното 127-о учебно заведение, а 30 години по-късно стават гаджета и се женят. Стефан Димитров композира най-хубавите си песни за Богдана, а постоянно двамата излизат и дружно на сцената като дует. Така ще бъде и на 10 април, като най-вероятно юбилярят ще се изясни в обич на житейската и дуетната си половинка.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР