Стефан Дихнев. Снимка: Искра.бг Съжалявам много за стореното от мен. Не

...
Стефан Дихнев. Снимка: Искра.бг
Съжалявам много за стореното от мен. Не
Коментари Харесай

Убиецът от Прилеп: Като видях Митко сгазен, откачих и исках да нараня шофьора

Стефан Дихнев. Снимка: Искра.бг

„ Съжалявам доста за стореното от мен. Не съм желал да го убия, желаех единствено да го нараня. Като видях Митко сгазен на пътя, изгубих надзор “.

Това съобщи пред Апелативен съд-Бургас 45-годишният Стефан Дихнев , в сунгурларското село Прилеп. Днес отбраната му изиска мярката му за неотклонение да бъде променена от „ задържане под стража “ в „ домакински арест “ .

Като претекстове за това неговият юрист посочи, че няма аргументи Стефан да бъде арестуван за непрекъснато в ареста, защото няма заплаха да извърши ново закононарушение или да се укрие. Обвиняемият самичък разказал в детайли цялата преживелица на проверяващите, а очевидците от дълго време дали своите показания, тъй че нямало заплаха той да им повлияе.

В момента Стефан живеел в Градец със своята приятелката, защото жена му и майка на децата му умряла преди време от рак. Според адвокатката му убийството на водача е осъществено след използването на огромно количество алкохол по време на празник в селото, последвало от афект след видяното мъртво дете. По думите ѝ убийството няма по какъв начин да бъде квалифицирано като съзнателно, защото е осъществено в несъответстващо положение , което го прави по несъобразителност. Тя напомни, че водача Руско Танев е бил атакуван и обичай от доста хора , а желанието на нейният клиент било само да го нарани. 

Решението на Апелативен съд-Бургас бе отсрочено за по-късно следобяд, защото след късата пауза адвокатката на Стефан Дихнев не се яви в зала и не можеше да бъде открита. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР