Стефан Данаилов си отиде от този свят преди 6 месеца

...
Стефан Данаилов си отиде от този свят преди 6 месеца
Коментари Харесай

Племенницата на Стефан Данаилов: Той учеше студентите си, че е важно да си добър човек

 Стефан Данаилов си отиде от този свят преди 6 месеца след тежко боледуване, само че спомените за него занапред ще бликат един по един в околните и приятелите му. Наскоро племенницата му Росица Обрешкова описа доста прочувствени моменти от живота на артиста.

" Той обичаше да споделя на студентите си, че е значимо да си добър човек. Винаги помагаше на хората. Често забравяше, че е оказал помощ. Живееше в концепцията, че ще получи единствено това, което е дал ", описа тя пред bTV. И добави още:   " Не обичаше да съди, да се приказва неприятно за хора. Истински се радваше на триумфите на сътрудниците и приятелите си... Дълго време се пазеше от сцената. Аня Пенчева му занесе сцена от пиеса и тя му хареса. Така се върна още веднъж ".

" Той засияваше на сцената - ще го запомня като лъч светлина ", разкри още племенницата на Ламбо, която дружно с Петя Дикова готви документален филм за Мастъра.  " Сега, когато около сюжета връщам толкоз мемоари, си изяснявам си за какво той беше добър човек. Първо, той помагаше постоянно, когато някой го потърсеше. Винаги забравяше, че е оказал помощ. Живееше в концепцията, че ще получиш единствено това, което си дал.

Никога не съдеше хората и същински се радваше на триумфа на другия ", описа още Обрешкова, като добави, че до последно – даже и след контузията на крайници му през лятото предходната година, той е желал да се завърне на сцената с думите: " Ако не стъпя на сцената, няма да проходя повече ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР