Стефан Балабанов: Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред, но

...
Стефан Балабанов: Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред, но
Коментари Харесай

Стефан Балабанов: Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред

Стефан Балабанов: Бъдете безпощадни към нарушителите на публичния ред, само че и деликатни към българските жители, давайте им късмет да се поправят. С тези думи зам.-министърът на вътрешните работи се обърна към 102-мата служители на реда, които поставиха клетва в Казанлък за встъпване в редиците на Министерство на вътрешните работи.

Те приключиха сполучливо курс в Центъра за подготовка към Академията на Министерство на вътрешните работи и ще попълнят редиците на полицейските ръководство в Северна България. От името на министъра на вътрешните работи към младото попълнение в редиците на ведомството се обърна зам.-министър Стефан Балабанов.

„ Бъдете безпощадни към нарушителите на публичния ред, само че и милостиви към българските жители, давайте им късмет да се поправят. Защото не забравяйте, че заплатите, които ще получавате, ще са от всички тях. “ Той им напомни да са грижовни към възрастните хора, които постоянно са подложени на незаконни похищения.

„ Днес вие ще се разделите дефинитивно и с романтиката в Министерство на вътрешните работи. Очаква Ви извънредно тежък труд и огромна отговорност! “, добави още зам.-министър Балабанов и ги прикани да се пазят и да пазят живота на всички български жители.

Тържествената гала в полицейската школа в Казанлък бе почетена и от зам. министъра Милко Бернер, ректора на Академията на Министерство на вътрешните работи ст.комисар доцент Неделчо Стойчев, шефа на ОДМВР-Стара Загора ст.комисар Георги Хаджиев, началника на РУ-Казанлък комисар Стойчо Крачолов, шефа на полицейската школа комисар Красимир Иванов, представители на общината и региона.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР