Ставите и костите ви ще са като нови. Използвайте това

...
Ставите и костите ви ще са като нови. Използвайте това
Коментари Харесай

Ставите и костите ви ще са като нови с това средство

Ставите и костите ви ще са като нови. Използвайте това национално средство

Тази елементарна рецепта ми оказа помощ да се отърва от болките в ставите и костите! Опитайте и резултатът просто ще ви изненада! Когато приказваме за облекчение на болката или за лекуване на костите и ставите, приказваме за доста значим проблем. Костната конструкция е виновна за поддържането на цялото тяло, пази мозъка, сърцето и други органи.

Освен това обезпечава потребни субстанции, които са жизненоважни за нашето тяло. Днес ще научете по какъв начин да си извършите домашно лекарство за кости и стави.

Някои специалисти споделят, че няма такова нещо като болежка в костите и в случай че има болежка, това са ставите. Други настояват, че точно посредством този признак се открива рак на костите.

Някои хора настояват, че болката в костите може да предскаже дъждовни или студени дни. Истината е, че болката в костите е стеснение и признак, който би трябвало да се приема с огромна съвестност.

Ако болката в костите или ставите не е породена от артрит, тогава значими са както почивката, по този начин и упражненията. Топлата вана, масажът и разтягането са доста значими.

Нека да забележим какви са вероятните аргументи за болката в костите и да разгледаме рецептата, която е помогнала за справяне с болката.

В интерес на истината, болката в ставите е една от главните аргументи за положения като остеоартрит. Тази болежка се предизвиква от прогресивното изхабяване на хрущяла и ставата, което кара костите да се търкат между тях. Това може да засегне всяка става в тялото.

От друга страна, болката в гърба, изключително в долната част на гърба, може да бъде породена от неправилна стойка, тежко или нервно напрежение. Причината може да бъде и херния на междупрешленния диск и в случай че е ситуирана в долната част на гърба, това ще аргументи болежка в краката.

Необходими съставки:
алкохол – 150 мл
йод – 50 мл
аспирин (300 mg) – 10 таблетки

Начин на подготвяне:
Първо би трябвало да смесите течните сставки (спирт и йод) и едвам по-късно да добавите стрития аспирин. Сега би трябвало да разбъркате добре и да поставите лекарството на мрачно място за 21 дни.

Начин на приложимост: първо нанесете лекарството, след което деликатно масажирайте, до момента в който се всмуква изцяло. В взаимозависимост от това къде се намира болката, това лекарство може да се употребява и за компреси.

Вижте още: Рецепта за диабет, която ще ви помогне да отслабнете

Преди да употребявате национални предписания, консултирайте се с вашия доктор!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР