Ставаме свидетели на странни неща - управляващата партия е недоволна

...
Ставаме свидетели на странни неща - управляващата партия е недоволна
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Ставаме свидетели на странни неща - управляващата партия протестира сама срещу себе си

Ставаме очевидци на странни неща - ръководещата партия е недоволна от нещо и стачкува сама против себе си. Има война на два центъра на властта сега. Това сподели депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Има Такъв Народ не поддържа никой в Народното събрание. Там е като мотор за взимане на работещи и прагматични решения, съобщи той. Партията поддържа всяко положително предложение за страната и чака Има Такъв Народ да бъдат подкрепени, когато те на собствен ред имат градивни оферти.

Според Вълчев, с цел да се успокоят пристрастеностите в правосъдната система, не е належащо да се стига до конституционни болшинства или привикване на Велико национално заседание. От Има Такъв Народ оферират основният прокурор да има единствено двама заместници, общи събрания сред системите на прокуратурата и следствието, преустановяване на практиката за командироване на обвинителите.

За ръководителите на Българска народна банка, НЗОК и Сметната палата Вълчев сподели, че ще изчакат да чуят причини, преди да решат кого да поддържат, а може да предложат и свои кандидатури.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР