Става въпрос за шесторно убийство и още сега изключвам версията

...
Става въпрос за шесторно убийство и още сега изключвам версията
Коментари Харесай

Шестимата в Нови Искър убити с по няколко изстрела. Вижте...

Става въпрос за шесторно ликвидиране и още в този момент изключвам версията за самоубийство на някой от убитите. Това обявиха от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата на ексклузивен брифинг по отношение на свирепото шесторно ликвидиране в Нови Искър.

Във вторник в дома на фамилията бяха открити телата на мъжа на в началото търсената Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия наследник Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

44-годишната Кети Кюхова, която в началото бе оповестена за търсене, дружно със фамилния автомобил - БМВ, е открита убита и хвърлена в бунар, бездънен два метра. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на фамилията във вилна зона. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

В непосредственост до автомобила публицисти откриха тефтерче, в което са написани отговорности – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е упоменато и името на Неделчо.

" Всички са убити с огнестрелно оръжие, с голям брой изстрели. Не е ясно дали оръжието е едно, чакаме да станат подготвени експертизите. Предстои доста работа по лабораториите ", добави Борислав Сарафов.

" Направен е неподвижен, само че и динамичен оглед на местопроизшествието. Иззети са нужните доказателства. Няма по какъв начин в този ранен стадий да очаквате оптимално цялостна и обстойна информация. Работим по голям брой версии ", сподели той. " Изключваме версията за ликвидиране с последвало самоубийство ", още веднъж акцентира гл. комисар Младен Маринов.

" Към момента главно преглеждаме активността на убития Неделчо. Той се е занимавал с комерсиална активност и е имал общо и с кухи компании, които са укривали Данък добавена стойност. Разглеждаме и по какъв начин тъкмо е придобил парцела в Нови Искър. Работим по всевъзможни обстоятелства ", сподели той.

тагове Нови Искър шесторно ликвидиране изстрели Министерство на вътрешните работи версии
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР