Става въпрос за последния хит на певицата Преслава - Улицата,

...
Става въпрос за последния хит на певицата Преслава - Улицата,
Коментари Харесай

Потрес: Преслава отива на съд , открадна песен на арменски изпълнител

Става въпрос за последния шлагер на певицата Преслава - " Улицата ", който излезе публично на 16 ноември 2023 година За нея добричлийката е записала своето име за създател на музиката, само че в действителност това не е по този начин. Осем месеца по-рано същата ария е издадена от арменския реализатор Ернест Оганесян. Песента е оповестена в YouTube на 31 март 2023 година.

Влогърът Глориа Йорданова се свърза с мениджъра на Оганесян, който отхвърли някой да е приказвал с него и да се е интересувал да закупи правата за песента.

„ Държим всички права и лейбъла ще вземе ограничения по този въпрос още през днешния ден. Дори не са ни питали може ли или не “, обявиха от лагера на арменския реализатор.
 
Оригиналът има към този момент 27 милиона проявления за десетте месеца през които се върти в мрежата, а ментето на Преслава се радва на 12 милиона превъртания, които евентуално са й донесли няколко хиляди $ доходи. Освен за нарушаване на авторските права, арменците могат да претендират и за начисленията, които Преслава е получила от YouTube. Ако нашенката доста се дърпа, то тя несъмнено отива на съд за кражба на авторски права.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР