Става по-лесно да си турски тираджия, отколкото български, полски или

...
Става по-лесно да си турски тираджия, отколкото български, полски или
Коментари Харесай

Джамбазки: Става по-лесно да си турски тираджия!

Става по-лесно да си турски камионджия, в сравнение с български, полски или чешки. Това съобщи пред "Нова телевизия " евродепутатът Ангел Джамбазки.

В понеделник се чака Комисията по превоз към Европарламента да прегледа и да гласоподава по закона "Макрон ". В България от сектора се притесняват, че новите правила ще оставят без работа 120 000 българи.

"Не съм оптимист за гласуването ", съобщи Джамбазки. "Направили сме всичко допустимо, с цел да се заменяем с всички сътрудници, тъй че да можем да гласуваме. Има разнообразни клюки. Имаме цялостна подготвеност да създадем митинг. Организацията включва поляци, унгарци, всички, които се усещат наранени ", добави Джамбазки.

Той изясни, че в България има над 150 000 фамилии, чиито глави на фамилии работят това. Освен това компаниите с доста служащи били не повече от 10, останалите били с по 10 до 30 служащи.

"В момента са извънредно изравнени силите, в последния миг ще разберем дали нашите ремонти, които обезпечават българската позиция, ще минат безусловно с 1 или 2 гласа. Правим Опълчение ", съобщи евродепутатът Андрей Новаков.

"Реципрочни ограничения могат да бъдат взети във всяка обособена сфера, тъй като и те имат ползи в България ", съобщи още Новаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР