Статутът на Mercedes-Benz G-класа като най-добрия бенц за пътуване навсякъде

...
Статутът на Mercedes-Benz G-класа като най-добрия бенц за пътуване навсякъде
Коментари Харесай

Вижте Mercedes-Benz EQG

Статутът на Mercedes-Benz G-класа като най-хубавия бенц за пътешестване на всички места е уважаван в компанията дотам, че той е по-скоро подмарка, в сравнение с елементарен модел. Когато се заприказва за електрифициране на тази икона, имаше значително хора, които се усъмниха в това. В края на краищата, като претендент за електрификация, в действителност не може да има по-малко явен автомобил от офроудър с рама на стълба и каросерия, която има аеродинамичните свойства на тухла.
 width=
Емерих Шилер, основен изпълнителен шеф на подмарката G-класа на Mercedes-Benz, признава, че е бил измежду тях. Той счита, че инженерното предизвикателство да се сътвори електрическа G-класа ще бъде голяма задача.



По-конкретно, задвижваният с акумулатори офроудър би трябвало да може да се оправи с планината Шьокъл, която се извисява над родното място на G-класата в Грац, Австрия, и е била горнилото на всички предходни версии на SUV. Добавянето на акумулатори и електрически мотори не трябва и не може да бъде опрощение за понижаване на проходимостта на тази легенда.

 width=

 width=


``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР