Статистиката прогнозира, че само до 2 години потребителите на ще

...
Статистиката прогнозира, че само до 2 години потребителите на ще
Коментари Харесай

Начинът, по който държите телефона, издава какви сте

Статистиката предвижда, че единствено до 2 години потребителите на ще доближат 3 милиарда. Този факт е освен забавен от позиция на софтуерния прогрес, само че и от психическа. Оказва се, че методът, по който " превъртаме " и използваме телефона си, може да разкрие доста черти от характера.
1. Държите го с една ръка
Ако сте човек, който чете вести, написа мейли и харесва фотоси, употребявайки единствено една ръка, то вие сте извънредно. Вие сте този, който е подготвен да рискува всичко, само че по рационален метод, което ви оказва помощ да постигнете мечтаните резултати. В връзките си с хората предпочитате да имате задоволително време, с цел да опознаете индивида против вас и да разберете дали има място в живота ви. Това от време на време ви кара да изглеждате изолирани.
 телефон
2. Държите с една ръка, управлявате с палеца на другата
Този метод на държане на телефона демонстрира вашата мъдрост. Вие сте интуитивни, умни и рационални. Обичате да премисляте няколко стъпки напред, преди даже да сте създали първата крачка. Анализирате всичко, което се случва в живота ви, което прави доста мъчно да ви излъгват.
 телефон
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР