Стартирането на специална военна операция е единственото правилно решение за

...
Стартирането на специална военна операция е единственото правилно решение за
Коментари Харесай

Володин: Началото на специалната военна операция е единственото правилно решение за защита на сигурността на Русия

Стартирането на специфична военна интервенция е единственото вярно решение за отбрана на сигурността на Русия, съобщи в четвъртък ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, оповестиха съветски медии.

" Стартирането на специфична военна интервенция беше единственото вярно решение за гарантиране на сигурността на страната. Тя предотврати злополука и отбрани милиони наши жители и сънародници ", сподели още Володин.

Според Володин " лъжливата политика на водачите на западните страни " е довела до сегашната обстановка в Украйна.

„ Неотдавнашното цинично изказване на някогашния немски канцлер Ангела Меркел, нейното самопризнание разкри същинските им проекти. Както се оказа, никой от тях не е възнамерявал да извършва Минските съглашения ", акцентира Вячеслав Володин.

" На съвестта на Вашингтон и Брюксел са хиляди мъртви старци, дами, деца, разрушени градове и села, инфраструктура и стопанска система. Това не е просто машинация, това е закононарушение, за което би трябвало да дават отговор ", добави Вячеслав Володин.

В изявление, оповестено на 7 декември с немския вестник Die Zeit, Меркел сподели: „ Споразумението от Минск от 2014 година беше опит да се даде време на Украйна. Тя също употребява това време, с цел да стане по-силна, както можете да видите през днешния ден. Украйна от 2014 година 2015 година не е съвременна Украйна. ". Според Меркел " на всички е било ясно ", че спорът е замразен и казусът не е решен, " само че точно това съглашение даде на Украйна скъпо време ". Тя изрази подозрение, че тогава страните от НАТО са могли да окажат поддръжка на Киев в размера, в който го вършат в този момент.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР