Стартираха предварителните поръчки на най-новия фотоапарат на Panasonic, съобщават от

...
Стартираха предварителните поръчки на най-новия фотоапарат на Panasonic, съобщават от
Коментари Харесай

LUMIX GH5S – направете предварителна поръчка сега и ще получите 5 години гаранция!

Стартираха предварителните поръчки на най-новия фотоапарат на Panasonic, оповестяват от компанията. Предварителната поръчка ви подсигурява, че ще сте измежду първите, които ще получат този нов фотоапарат, дружно с гаранция от 5 години.

Участието в специфичното предложение е извънредно елементарно:



1. Направете предварителна поръчка на Lumix GH5S, в който и да е от посочените по-долу магазини.

2. След като закупите фотоапарата, го регистрирайте на: https://lumix-gh5s.eu и попълнете регистрационната форма до 31 март 2018 година

3. Когато процесът на регистрация завърши и вашите данни се потвърдят, на посочения от вас електронен адрес ще бъде изпратен документ за 5-годишна гаранция в PDF формат.

Списък на магазините, участващи в промоцията :

www.photosynthesis.bg,

www.photopavilion.bg,

www.fotosviat.bg,

www.dynaphos.bg,

www.technopolis.bg.

Промоцията е годна за фотоапарати Lumix DC-GH5SE-K, поръчани авансово сред 9 и 31 януари 2018 година

Новият Lumix GH5S с високочувствителен MOS датчик - взор към бъдещето

Фотоапаратът Lumix GH5S е изборът на режисьорите. Благодарение на високочувствителния 10.2-мегапикселов MOS датчик и опцията за запис на видео с най-високото 4K качество, те могат да снимат удивителни филми във всеки миг, когато почувстват ентусиазъм.

За издръжливост и резистентност, даже при тежки условия на работа, предното и задното шаси на фотоапарата са отлети от магнезиева сплав. Подсилената структура и уплътняването на всички сглобки, регулатори и бутони вършат LUMIX GH5S резистентен освен на водни пръски* и прахуляк, само че също по този начин и на заледяване до -10 градуса по Целзий.

За същинските ценители на видеото ще бъде от извънредно значение фактът, че V-Log софтуерът е фабрично конфигуриран в Lumix GH5S, тъй че не е належащо потребителят да закупува в допълнение код за активиране.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР