Стартира седмото издание на Лидерската академия на Съвета на жените

...
Стартира седмото издание на Лидерската академия на Съвета на жените
Коментари Харесай

Стартира Седмата Лидерска академия на Съвета на жените в бизнеса в България

Стартира седмото издание на Лидерската академия на Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ).  Рекорден брой кандидатури - общо 139 бяха подадени тази година от искащи да се включат в програмата тази година. Комисията по асортимент селектира 44 дами, които ще имат опция да вземат участие в безплатната серия от образования и да надградят своите лидерски, презентационни и информационни умения.

Желание да се включат в седмата Лидерска академия „ Успяваме в България “ изявиха дами от цялата страна, като максимален брой са претендентите от София и Пловдив. Над 70% от подалите заявление за присъединяване са на възраст сред 32 и 42 година, а над 95% от тях са с магистърска или по-висока просветителна степен. Секторите, в които работят претендентите за присъединяване в Лидерска академия 2020-2021, са разнородни, като най-вече са в сферите на търговията и консултантските услуги.

Лидерската академия „ Успяваме в България “ е една от най-силните и известни начинания на СЖББ и включва серия от образования, ориентирани към дами на разнообразни мениджърски позиции от корпоративния свят и такива, които управляват личен бизнес. Обученията се организират със специфичната поддръжка на фирмите, членове на СЖББ и имат за цел да подкрепят участничките към идващите стъпки в професионалното им развиване. Посланик на Лидерска Академия 2020/2021 е Ванина Ханджийска, която е дълготраен блогър и повествовател на истории. Тя ще споделя детайлности за програмата и ще разкрива забавни обстоятелства и познания от образованията.

Академията започва през 2014 година и се провежда и финансира от компании от Съвета на дамите в бизнеса в България. Тя се осъществя в осъществяване на един от главните цели на СЖББ – да предизвиква професионалното развиване на дамите в бизнеса, осигурявайки им благоприятни условия за качествено образование, надграждащо техните професионални пълномощия.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР