Стартира мащабна рехабилитацията на ул. Асен Разцветников“ в Кайсиева градина

...
Стартира мащабна рехабилитацията на ул. Асен Разцветников“ в Кайсиева градина
Коментари Харесай

Започна мащабна рехабилитация на ул. Асен Разцветников в Кайсиева градина

Стартира огромна рехабилитацията на ул. " Асен Разцветников “ в " Кайсиева градина " видя кореспондент на Varna24.bg.

От края на предходната седмица правата, която е доста натоварена, е отцепена с пътни знаци, а през днешния ден към този момент тежка техника работеше на цялостни обороти по трасето.

Изцяло е премахнат горният пласт асфалт, а в горната част на улицата, където беше осъществено преасфалтиране относително скоро, е подложен знак, показващ, че придвижването се отклонява в една от двете направления. 

От коментар на кмета Иван Портних преди време стана ясно, че огромният ремонт в " Кайсиева градина " обхваща уличната инфраструктура, като се построяват нови тротоари и паркинги.

" Извършва се главен ремонт на улиците " Д-р Петър Дертлиев “ и ул. " Проф. доктор Емил Станчев “, както и на карето, заключено сред тях, ул. " Асен Разцветников “ и улицата над учебно заведение " Стоян Михайловски “.

Работи се по смяна на структурата на пътя, преасфалтиране на уличните платна, създаване на нови тротоари и на ново улично осветяване.

Продължават и дейностите по облагородяване на междублоковите пространства в региона. Предстои създаване на нови алеи, кътове за отдих, детски площадки, озеленяване.

Поставихме началото на цялостната смяна на кварталите с изпълнените планове в IV микрорайон във " Владислав Варненчик " и с " Аспарухово ". Продължаваме работа ", разяснява наскоро Иван Портних, като показа настоящи фрагменти от ремонтните действия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР