Стартира мащабен ремонт на улица „Елена“ в квартал „Прослав“. Той

...
Стартира мащабен ремонт на улица „Елена“ в квартал „Прослав“. Той
Коментари Харесай

Започна реконструкция на улица „Елена“ в „Прослав“

Стартира огромен ремонт на улица „ Елена “ в квартал „ Прослав “. Той ще се извърши на два стадия, като ще обхване секторът сред улиците „ Западна “ и „ Елин Пелин “, заяви кметът Димитър Колев.

Реконструкцията стартира с частта от улица „ Западна “ до „ Борис Петров “. Старата настилка към този момент се отстранява, като на нейно място ще бъдат положени два пласта асфалт – компактен и неплътен, с обща дебелина от 8 сантиметра. В хора на ремонта ще бъдат сменени капаците на ревизионните и решетките на дъждоприемните шахти. Вторият стадий ще обхване продължението до улица „ Елин Пелин “, като се чака осъществяването му да стартира след Нова година. Общо се планува да бъдат преасфалтирани над 3500 квадратни метра.

„ Улица „ Елена “ е една от главните в квартал „ Прослав “. Тя бе в много неприятно положение и ремонтът й е извънредно неотложен. След завършването й ще обърнем внимание и на други пътни артерии в квартала, които имат потребност от реорганизация “, съобщи кметът Димитър Колев, откакто персонално инспектира работата по обекта.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР