Стартира кариерната инициатива на “, която има за цел да

...
Стартира кариерната инициатива на “, която има за цел да
Коментари Харесай

Стартира кариерната инициатива на Dir.bg „Идеалният кандидат“

Стартира кариерната самодейност на “, която има за цел да улесни процеса на търсене и предложение на стаж, в който трайно да се ангажират фирмите на пазара на труда и търсещите първа изява учащи или завършващи висшето си обучение младежи.

Първите стъпки в кариерата на младежите са извънредно значими. Те могат да бъдат определящи за посоката им на развиване, като построяват основите на професионалния им път, само че постоянно се трансформират и в голямо предизвикателство.

Всяка година десетки хиляди младежи стартират или приключват висшето си обучение и са изправени пред едно от най-важните решения в живота си – да открият подобаващите за тях компании, в които да стартират стаж, да покажат капацитета си и да получат опция за непрекъснат трудов ангажимент.

Желаещите да се включат в самодейността „ “ би трябвало да се записват на, където ги чака новаторска опция за старт на кариерния им път. За задачата е належащо да попълнят своя така наречен " HR Лексикон ", като дават отговор на 22 въпроса и запишат свое малко видео показване. А по-късно остава да изберат компания, за която желаят да аплайват. Екипът зад новата платформа дава обещание да открие и предложи на вниманието на младежите разнородни варианти за мечтаните от тях организации и места за осъществяване на стаж.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР