Стартира 14-ото издание на най-голямата социално отговорна кампания у нас,

...
Стартира 14-ото издание на най-голямата социално отговорна кампания у нас,
Коментари Харесай

Кампанията Алкохолът е лош шофьор отново учи водачите на отговорно шофиране и безопасно поведение на пътя

Стартира 14-ото издание на най-голямата обществено виновна акция у нас, подкрепяща виновното шофиране и безвредното държание на пътя - " Алкохолът е неприятен водач ". Тази година акцията се организира под мотото " Мисли трезв0%, преди да седнеш зад кормилото " и стъпва на положителните резултати, реализирани през годините.

Партньори на акцията, проведена от " Каменица " АД, са Министерството на вътрешните работи (МВР) посредством Главна дирекция " Национална полиция " и отдел " Пътна полиция ", Български Червен кръст (БЧК) и Съюза на българските автомобилисти (СБА).

До момента в границите на годишната акция се организират разнородни активации, които директно ангажират десетки хиляди водачи и техните близки. Сред тях блестящо се открояват карането на автомобил с очила, които симулират чувството, че лидерът е под алкохолно въздействие, както и опцията гости на заведения напълно непринудено да се слагат на тест за алкохол и да вземат решението дали да седнат зад кормилото.

Тази година " Алкохолът е неприятен водач " започва със особено събитие, на което бяха показани и новите безалкохолни попълнения в портфолиото на компанията, особено създадени в посока следване на трендовете. Гости на събитието бяха представители на отдел " Пътна полиция " и Съюза на българските автомобилисти, публицисти и инфлуенсъри. Те бяха приветствани от домакините от страна на " Каменица " АД и поздравени от надарената певица Мила Роберт.
 Снимка 577525
" Преди повече от десетилетие прегърнахме идеята за виновното държание на пътя и пътната сигурност, като я поставихме във фокуса на публичното внимание. Кампанията " Алкохолът е неприятен водач " е част от дълготрайната ни политика за стабилно развиване, основаваща се на три съществени стълба - виновна консумация, стабилно произвеждане и принос към обществата, в които развиваме бизнеса си.

Тази година, като се изключи че възобновяваме акцията, представяме и нашите нови артикули, които са подобаваща опция за обстановките, в които не можем да консумираме алкохол ", съобщи Радостина Хаджийска, шеф " Правни и корпоративни въпроси " в " Каменица " АД.
 Снимка 577526
" Безопасността на придвижването по пътищата е обвързване и отговорност на всеки участник в него, на всяка институция и организация, която е сложила тази проблематика във фокуса на своята активност. Да гарантираш живота и здравето на хората, като осъзнаеш, че решенията за вярно и съобразено със закона държание на пътя би трябвало и се взимат на трезво, без използването на алкохол, е особена отговорност, към която се стреми всяко едно от изданията на обществено виновната акция " Алкохолът е неприятен водач ".

Именно постигането на задачите на акцията е в основата и на дългогодишното партньорство с Министерството на вътрешните работи в лицето на Главна дирекция " Национална полиция " и отдел " Пътна полиция ". Само с обединените старания на обществените партньорства може да се търси позитивен краен резултат, изразяващ се в предпазване на човешкия живот в процеса, ориентиран към обезпечаване сигурността на придвижването по пътищата ", споделят от отдел " Пътна полиция ".

Освен обучителни материали в средствата за всеобща информация, активации за по-младите водачи в цифровите медии и тясно съдействие с авторитетни лица, които да онагледят протичащото се и да показват на водачите опция пред това да карат пили, тази година от компанията оферират и практична опция - нови артикули с 0.0% алкохолно наличие. Това са изцяло безалкохолната бира Каменица 0.0% и безалкохолният бирен микс Fresh в два разнообразни усета.
 Снимка 577527
" Хората на 21 век все по-често протягат ръка към артикули " без " - кафе без захар, бургер без майонеза, бира без алкохол. Тенденцията за здравословен метод на живот и потребността да останеш в надзор на обстановката все по-често обуславят избора на актуалния потребител. Смело мога да заявя, че Каменица 0.0% е най-хубавата безалкохолна Каменица до момента.

За да отговорим на потребностите на потребителите за 0.0% варианти без компромис във усета и да посрещнем засиленото търсене на страхотни вкусови прекарвания без алкохол, създадохме Fresh ", разяснява Юлиана Борисова, която е шеф " Маркетинг " в " Каменица " АД.

Разработена с новаторската " cold contact " технология, новата Каменица 0.0% резервира достоверния бирен усет и меката пяна на обичайна бира и е решение в случаите, когато използването на алкохол не е допустима - при шофиране, спортуване или работа, и разрешава да останем със пресен разум, схващане и фокус.

Любителите на леки плодови усети могат да освежат деня си с безалкохолния бирен микс Fresh с 67% плодов сок и 32% безалкохолна бира, без консерванти и изкуствени оцветители и единствено 23 килокалории на 100 мл. И двата нови продукта се оферират в известната КЕН опаковка, която съхранява чудесно богатите им вкусови качества и дава същия хмелов усет, на който почитателите на качествената бира от Каменица се любуват от над 141 години.

Кампанията " Алкохолът е неприятен водач " е израз на цялостната тактика на " Каменица " АД да бъде водач в нововъведенията на пазара на бързооборотните артикули, бидейки в крайник с трендовете в бранша, и да адресира директно и намерено значимите проблеми на обществото, като предлага работещи механизми и артикули за тяхното решение.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР