Стартът на сезона в Югозапада бе даден! Първият изпълнител за

...
Стартът на сезона в Югозапада бе даден! Първият изпълнител за
Коментари Харесай

Емануела откри подобаващо сезона в “The Moon”

Стартът на сезона в Югозапада бе даден! Първият реализатор за сезона бе красивата и доста хитова Емануела. Звездата на компания “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”, направи толкоз мощно празненство, за което ще се приказва доста дълго!

Вечерта стартира повече от обещаващо като още от ранните часове, клубът се стартира да се цялостни и за броени минути, запълни потенциала си на 100%. За следващ път, хората Югозапада избраха най-хубавото място, а точно клуб “The Moon”. Повечето от учениците и студентите са към този момент в града, което е причина за ударен сезон.

DJ Chiko съумя да вдигне равнището на купона и да направи едно ужасно празненство, с което многочислените гости на “Night Club The Moon” да загреят, преди на сцената да се появи ослепителната Емануела.

А когато тя се качи на огромната сцена на “The Moon”, хората безусловно пощуряха при типа на своята фаворитка! Мега звездата на компания “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”, бе бурно приветствана и се радваше на извънредно топъл банкет. Хитовете ѝ се пееха с цялостно гърло от многочислените ѝ фенове, без значение дали певицата пееше нова ария или ретро шлагер.

Фурорът който направи Емануела ще се помни доста дълго, а посетителите на “The Moon” споделят че нямат самообладание още веднъж да бъдат на присъединяване на своята фаворитка, точно в този клуб. От своя страна, екипът на “The Moon” споделя, че ще кани единствено най-големите и известни звезди, както и че посетителите на клуба ще се радват на разнообразни и тематични празненства.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР