Стартът на 5 сезон на MasterChef по традиция е категоричният

...
Стартът на 5 сезон на MasterChef по традиция е категоричният
Коментари Харесай

Стартът на MasterChef 5 по bTV събра близо 1 млн. зрители

Стартът на 5 сезон на MasterChef по традиция е безапелационният избор на младата публика в България. Броят на феновете на MasterChef България по bTV e близо милион, като в своя пик към 21:30 ч. доближава до 1 млн.и 173 хиляди души,по данни на ГАРБ.
Снимка: btvnovinite.bg

Резултатите измежду феновете на възраст 18-34 доближават дял от 39.8% или с 57% повече от втората по гледаемост телевизия в същия слот. 37,5 % от дейното население сред 18 и 49 години са предпочели кулинарното премеждие на положителния усет.
Снимка: btvnovinite.bg
В първия епизод на предаването феновете се срещнаха с едни от най-хубавите хоби-готвачи, подготвени да потвърдят своя гений в кухнята и да трансформират живота си. Седем от новите гладиатори в кухнята завоюваха овациите на взискателното жури с ястията и с любопитните си житейски истории.
Снимка: btvnovinite.bg
Красива кулинарна блогърка, някогашна полицайка, медицински представител, модел, управител на ресторант във Англия, IT експерт и дама, сменила напрегнатото работно всекидневие, с цел да се посвети на децата си, потвърдиха, че със познания, въображение и точност даже и най-високите цели са постижими.

Не пропускайте и втория ден от кастингите на гладиаторската сцена – довечера от 21:00 ч.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР