Старт на делото срещу двамата братя близнаци, помогнали на физическия

...
Старт на делото срещу двамата братя близнаци, помогнали на физическия
Коментари Харесай

Старт на делото срещу убийците на Митко

Старт на делото против двамата братя близнаци, помогнали на физическия палач на Димитър Малинов /24/ от Цалапица да го пребие до гибел и да укрие натрупа му, а по-късно и да избяга зад граница.

Съдия-докладчик в Районен съд Пловдив е Боян Кюртов, а проспаният от полцията в Стамболийски сигнал от фамилията на Митко провокира още нестихнала вълна от цивилен яд и даже непокорство, свъзрано с пътни блокади.

Обвиненият задочно Рангел Бизюров /30/ напуща страната през летище София с авансово закупен билет и 4-дневно бездейдствие на към този момент освободения полицейски шеф в Стамболийски Ангел Керпиев.

Хората желаят и преформатиране на обвиняването от вещно укривателство /на труп/ от страна на близнаците Валентин и Борислав Динкови /19/ – в съучастничество в ликвидиране.

Засега обаче обвиняването е единствено за помагачество в укриване на вещно доказателство – закононарушение по чл.294, ал.1, вр. чл.20, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Както съобщихме, зверското ликвидиране е осъществено в самия център на Цалапица през нощта на 20.07.2023 година против 21.07. 2023г.

Въпреки засиленото 24-часово полицейско наличие в Цалапица, хората са безапелационни, че митингите им ще продължат най-малкото до връщането на Бизюрски от Германия в България.

Припомняме, че той се търси с европейска заповед за арест като упрекнат в съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод.

Делото е планувано в разпоредително съвещание от 11 часа през днешния ден.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР