Старши треньорът на заяви, че неговите играчи са подготвени за

...
Старши треньорът на заяви, че неговите играчи са подготвени за
Коментари Харесай

Зидан: Доказахме, че с ротации можем да правим велики неща

Старши треньорът на съобщи, че неговите играчи са готови за ротации, с цел да се оправят с наситената стратегия на тима, започвайки с мача от Ла Лига в събота вкъщи против. След това Реал играе против Шахтьор Донецк в първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига в сряда преди " Ел Класико " против в събота - част от серията от седем мача в границите на 22 дни.

" Говорили сме доста пъти за това. За да спечелим нещо в един доста дълъг сезон, би трябвало да вършим ротации. Разполагаме с доста положителни играчи, което ни разрешава да вършим промени ", сподели Зидан на конференция.

" Хората би трябвало да помнят какво е претърпял този тим, играчите в никакъв случай не почиват. Имаме серия от седем мача и по-късно всички те още веднъж отиват при националните си тимове. Но аз не се окайвам, а единствено изяснявам, че е належащо да се вършат ротации и мисля, че единствено по този начин можем да спечелим ", добави треньорът.

" Доказахме в предишното, че можем да вършим велики неща по този метод. Реалността е, че нашите играчи не стопират, тъй че е значимо някои от тях да си починат и по тази причина ние ще продължим да вършим ротации на състава ", добави Зидан.

Извън групата останаха контузените,,, и. Завръща се обаче бранителят.

Our 20-man squad for the match against! |
— Real Madrid C.F. (@realmadriden)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР