Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че неговият отбор

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че неговият отбор
Коментари Харесай

Макс Алегри: Мачът с Наполи няма да реши титлата в Серия А

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че неговият тим е изцяло съсредоточен върху задачата да приключи в топ 5 в класирането в Серия А в очакване на утрешното посещение на Наполи, написа организация " Ройтерс ".

Ювентус заема втората позиция в подреждането с 37 точки, а Наполи е водач с 44 в актива си, а идният дуел на стадион " Диего Армандо Марадона " може да бъде извънредно значим в борбата за купата в италианското състезание.

" Отборът се оправя добре. В последните три дни тренирахме съществено, в положително положение сме ", сподели Алегри пред кореспонденти през днешния ден.

" Постигнахме някои положителни резултати, само че би трябвало да продължим да мислим единствено за работа, с цел да прогресираме и да реализираме финалната си цел. В момента мислим само за класиране измежду първите четири отбора ", безапелационен бе Масимилиано Алегри.
 Душан Влахович възобнови тренировки с Ювентус
Душан Влахович възобнови тренировки с Ювентус

" Бианконерите " завоюваха последните си осем следващи мача в Серия А

Той чака от футболистите си да играят на върха на опциите си против противник, който е " добре проведен и добре квалифициран ".

" Мачовете в Неапол са доста сложни, тъй че би трябвало да бъдем съсредоточени през задачите 90 минути. Трябва да играем на равнище и с висок интензитет. Очаква ни доста сложен дуел против най-хубавия тим в лигата. Няма да е съдбоносен конфликт, само че доста значим. Лучано Спалети е отличен треньор. Той е доста добър в обучаването на играчите и го е потвърдил в предишното. Определено ни чака забавно предизвикателство ", разяснява още Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР