Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се ядоса на начина,

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се ядоса на начина,
Коментари Харесай

Алегри: Сами сме си виновни

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се ядоса на метода, по който тимът му позволи гол в последните минути на дербито с Наполи (0:1), само че генерално даде добра оценка на футболистите за представянето им в хода на сезона. 

“Много е тъпо да загубиш по този метод. Трябваше да сме по-внимателни при обстановката с гола. Сами изпуснахме мача. Не играхме неприятно, само че допуснахме малоумен гол. Толкова е обикновено, погледнете! Тече 93-а минута и в наказателното поле би трябвало да има футболисти, които да се отбраняват. Но всичко това е част от процеса на развиване на тима. Факт е обаче, че в някои обстановки действахме прекомерно постепенно ”, разяснява Алегри. 

“Наполи е мощен тим, който скоро ще стане първенец. Тъжно е, само че нашата цел е да задържим мястото си в топ 4. Освен това продължаваме в Лига Европа и Купата на Италия. Трябва да запазим успокоение и да приемем решенията на съдиите, както постоянно сме го правили. Имаше и положителни, и неприятни решения. Няма смисъл да хабим сила за нещо, което не можем да променим. Днес съдията се оправи отлично и го приветствам ”, съобщи треньорът на Юве. 

“Футболистите заслужават похвали, те изнасят мощен сезон. Има доста мнения, които ме карат да се дръзвам. Намираме се в сюрреалистична обстановка, само че момчетата се оправят на равнище. Този сезон ще ни помогне да натрупаме опит и в идващия да се върнем в борбата за купата ”, акцентира Алегри. 

“Бианконерите ” са трети в подреждането на Серия “А ” с 59 точки, само че изгубиха всеки от последните си 3 мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР