Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не пожела да коментира

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не пожела да коментира
Коментари Харесай

Алегри вече свикнал със слуховете, че напуска

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не пожела да разяснява спекулациите по отношение на бъдещето му и съобщи, че е привикнал със слуховете, че ще напусне поста си през петте си години в клуба.

51-годишният Алегри сподели, че ще се срещне с президента на клуба Андреа Анели, с цел да разиска идващите им ходове - тъкмо както го прави в края на всеки сезон.

Ювентус завоюва осмата си поредна купа в Италия и пета под негово управление преди две седмици, само че отпадането на четвъртфиналите в Шампионската лига заради клюки, че Алегри ще бъде освободен.

"Трябва да се срещна с президента, с цел да възнамерявам бъдещето си по явен метод ", сподели Алегри пред публицисти, без да посочи по кое време ще се организира срещата.

"Ще му сподели за моите хрумвания за това, което желая да върша в бъдеще. Слухове, че ще си потегли има всяка година, само че аз съм тук към този момент пет години. Ще обсъдим какво е минало добре и какво не е било толкоз добре, къде можем да се подобрим и къде желаеме да стигнем ", добави Алегри.

"Ако остана за шести сезон това значи, че имам мотивацията. Всяка година Ювентус би трябвало да бъде мощен и да се бори за всички титли ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР