Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, коментира бъдещето си

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, коментира бъдещето си
Коментари Харесай

Алегри: е обсъждам прекратяване на договора

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, разяснява бъдещето си в отбора откакто акцията в италианската Серия “А ” приключи във вчерашния 4 юни (неделя). В него тимът надделя Удинезе с минималното 1:0 и наставникът на “бианконерите ” направи известна равносметка за миналата акция.

„ Наистина се гордея с този тим, тези хора, играчите, физиотерапевтите и всички, които работиха през цялата година с професионализъм и самообладание. Беше сложна, само че в това време и прелестна година. Просто желая да благодаря на всички, които работиха с мен. Чувствах се предпазен. Клубът беше до мен. Сезонът свърши и всички сме изтощени. Имаше неточности, само че имахме и шанс, че се възползвахме оптимално от отличната работа на младия ни тим, тъй че имаше и позитивни моменти. Ще бъда разполагаем на клуба, както постоянно. Не разисквам преустановяване на контракта, към момента ми остават две години “, цитира Алегри Football Italia.

Ювентус приключва акцията на седмо място и следващата година клубът ще играе в третото издание на шампионата Лигата на конференциите. Отборът записа 22 победи, 6 равенства и 10 загуби и с този актив трябваше да финишира на четвърто място с еднакъв брой точки с третия Интер, само че редица рестрикции доведоха до отнемането на 10 точки от извоюваното в тима и в този момент отборът от Торионо ще пропусне групите на Шампионската лига. Място, където съставът, воден от Масимилиано Алегри заслужи да бъде с играта си на терена, само че в по високите етажи на футболните управляващи в Италия взеха решение друго.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР