Старши треньорът на Янтра Велислав Вуцов коментира победата с 1:0

...
Старши треньорът на Янтра Велислав Вуцов коментира победата с 1:0
Коментари Харесай

Велислав Вуцов: Вчера беше най-лошият ден в живота ми, душата ми е изкривена

Старши треньорът на Янтра Велислав Вуцов разяснява успеха с 1:0 в гостуването на Спортист (Своге). Специалистът не скри, че е  много прочувствен и загатна за собствен проблем. 

" Много съм прочувствен. Вчера беше най-лошият ден в живота ми по ред аргументи. Последните три дни не бях с тима по здравословни причини. И в случай че не бяхме играли добре, щях да го нося като товар в сърцето си. Дори и да не бяхме спечелили, отново щях да бъда удовлетворен, тъй като тимът сподели самообладание, дисциплинираност и страховит дух.

Истината е, че помолих футболистите да играят за мен, за моята душа, която е изкривена сега. Затова държанието на момчетата ме накара да се усещам горделив ", изясни Вуцов.

Той не пропусна и да насочи рецензии към съдийството.
 Официално: Етър ще играе в efbet Лига през новия сезон
Официално: Етър ще играе в efbet Лига през новия сезон

Благодарение на Янтра

" Този гол не е случайност. Тези неща сме ги упражнявали. Нека отбележа и нещо друго - бяхме доста осакатени. Капитанът Казаков не взе участие, Гаджев игра на инжекции. Добри, който е главен наш нападател, не можа да взе участие. Един човек ни висеше - Иван Василев, и той в 86-ата минута получи картон. Убеден съм, че някой дава инструкции кой е с картон. Живи и здрави да са тези, които ги поръчват. Нека си поръчат уиски. Ние се спасихме.

Сега ще играем по-спокойно. Футболистите могат доста повече. Нека дойдат повече хора на идващия мач, тъй като този тим заслужава да му се радват. Едва ли има тим в Първа и Втора дизивия като нашия. Шапки долу на тези момчета. Имам сделка до края на сезона да оставя тима. Това, което ми се случва през вчерашния ден и през днешния ден, а и да ме поканят, тъй като никой не ме е поканил, защото не съм S-класа, само че дръзвам да настоявам, че не съм неприятен. Ако ме поканят, ще се замисля дали да остана ", приключи Вуцов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР