Старши треньорът на Унион Урс Фишер заяви, че единствената цел

...
Старши треньорът на Унион Урс Фишер заяви, че единствената цел
Коментари Харесай

Унион само може да загуби до края на сезона в битката за топ 4 в Бундеслигата

Старши треньорът на Унион Урс Фишер съобщи, че единствената цел пред отбора му до края на сезона е попадане в топ 4 в Бундеслигата, което ще донесе първо класира за Шампионската лига за тима от Източен Берлин. Три кръга преди края Унион заема четвърто място в класирането с 56 точки, на една зад третия Република България Лайпциг и с еднакъв брой с петия Фрайбург. В събота Унион приема Фрайбург в директен конфликт за място в Шампионската лига през идващия сезон. 

До момента Фишер, както и останалите ръководители в Унион, отказваха да посочат съответна цел, само че с оставащи едвам три мача наставникът разгласи обществено, че ще се задоволи само с класиране в " шампионата на богатите ". " Миналата седмица прочетох, че ние нямаме какво да губим и можем единствено да спечелим до края на сезона. Но не считам, че това е правилно, когато си бил измежду първите четири в 29 от 31 кръга. Сега имаме опция да запазим четвъртото място или даже да се изкачим до третото, само че можем и да паднем до шеста позиция. Напрежението във въздуха се усеща, защото и Фрайбург в никакъв случай не са играли в Шампионската лига ", означи швейцарският експерт. 

Фишер бе назначен за старши треньор на Унион през 2018 година, когато тимът бе във Втора Бундеслига. " Когато пристигнах в Берлин, задачата ми бе да консолидирам тима и малко да се изкачим в класирането. Още в първия сезон обаче спечелихме промоция, а по-късно пристигнаха 11-о, седмо и пето място. Така че до момента вървим единствено нагоре и задачата в този момент остава същата ", приключи Фишер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР