Старши треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер разполага с всичките

...
Старши треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер разполага с всичките
Коментари Харесай

Треньорът на Унион: Без феновете ни ще е много по-трудно

Старши треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер разполага с всичките си футболисти за решаващия мач от групата на Лига Европа против Роял Юнион СЖ в четвъртък, само че се оплака от отсъствието на почитателите на отбора в Белгия. 

На Унион не беше разрешено да продава билети за мача на последователите си след произшествия в предходни мачове. Властите в град Льовен, където играят домакините, също не разрешиха на почитателите на Унион да влизат на територията му - решение, което немският клуб подлага на критика. 

" Не е хубаво. Нашите почитатели са част от всичко това, само че ненапълно и ние имаме виновност. Трябва да приемем това решение, само че то сигурно не ни оказва помощ ", сподели Фишер преди мача. 
 Властите в Льовен не разрешиха на почитателите на Унион да влизат в града Властите в Льовен не разрешиха на почитателите на Унион да влизат в града
" Ако малко на брой не съблюдават разпоредбите, това не значи, че всички правят неприятни неща. Просто мисля, че е тъпо, че няколко души съумяват да накарат всички да страдат ", добави той. 

Роял Юнион СЖ към този момент завоюва първото място в група “D ”, а Унион изостава с четири точки и също продължи на елиминациите, в случай че победи или третият Брага не завоюва против последния Малмьо ФФ.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР