Старши треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер определи предстоящото гостуване

...
Старши треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер определи предстоящото гостуване
Коментари Харесай

Треньорът на сензацията Унион : Мачът с РБ Лайпциг е тест за развитието ни

Старши треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер дефинира идното посещение на Република България Лайпциг като тест за зрелостта на столичния клуб.

Двубоят в Лайпциг в събота се чака с огромен интерес, защото Унион е на второ място в класирането, единствено на точка зад първенеца Байерн (Мюнхен). Домакините пък са четвърти и при триумф ще се изравнят по точки със столичани с по 39.

" Не отиваме в Лайпциг, с цел да забележим какво се случва там. Отиваме с концепцията да спечелим този мач. Това за нас е тест до каква степен сме в развиването си ", разяснява Фишер, който преди сезона бе сложил за цел спечелването на 40 точки от отбора му.

" Когато достигнем тази кота, тогава ще можем да мислим за цели. Ще се нуждаем от най-хубавата си игра и това Лайпциг да не е в най-хубавата си форма. Трябва да бъдем уверени в играта с топката, това е най-важното. В противоположен случай ще ни бъде извънредно мъчно ", уточни още Фишер.

Унион (Берлин) завоюва 12 от първите си 19 мача в Бундеслигата този сезон, като отборът е в серия от четири поредни триумфа от началото на календарната година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР