Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си преди

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Възстановихме футболистите, отиваме да спечелим точки

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов показа упованията си преди гостуването на Зоря (Луганск) в групите на Лигата на конференциите. Той изрази желанието си " армейците " да изиграят мача по този начин, както преди две седмици изиграха първите 45 минути против същия противник.

" Настроението е положително, по този начин би трябвало да бъде. Отиваме да спечелим точки, по този начин ще бъде и в останалите мачове. Нашата цел е най-много точки. Добро е положението на Йомов, няма нищо притеснително. Готов е да изиграе мача ", сподели Младенов.

" Очаквам да изиграем 90 минути, както изиграхме първите 45 тука. Това е моето предпочитание. Четири дни са си четири дни. Направихме всичко допустимо да възстановим футболистите и съм сигурен, че го направихме ", прибави той.
 ЦСКА отпътува за Запорожие
ЦСКА отпътува за Запорожие

Полетът е в 10:30

" Изводите са, че отстъпихме в единоборствата. Дадохме им самодейността. Това е разликата ".

" Разбира се, че загубата против Локомотив Пловдив е извънредно неприятна. Трудна я преживяхме. Най-малко съм я очаквал. За страдание се получи и то на " Българска Армията ", където имаме висока успеваемост. Случи се. Моето мнение е не по-различни от това, което споделих. Не е опрощение това, което споделих след мача. Ние имаме задоволително състезатели. С двама свежи хора трябваше да седим по-добре. Това беше разковничето в мача ", сподели още Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР