Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, изрази мнение, че

...
Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, изрази мнение, че
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Надявам се да има някаква промяна

Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, изрази мнение, че митингът, проведен от почитателите на „ червените” пред Българския футболен съюз ще докара до „ някаква промяна”.

„ Нека първо обясня, че сме тук на първо място като почитатели. Фенове, които са загрижени както за клубния футбол, по този начин и на национално равнище. Това, което ще се отрази от вас медиите в България, уповавам се да стигне и до медиите в чужбина за това какво се случва в българския футбол”, показа Младенов.

Той и щабът му останаха към четвърт част пред централата на БФС, след което си потеглиха.

„ Надявам се, още един път споделям, това да е нещо позитивно и да има някаква смяна, тъй като всичко това, което съществува от това ръководство на Борислав Михайлов просто не дава качество. Българският футбол се командва и ръководи от хора, които гледат персоналните си ползи и нищо повече”, сподели още той.

„ Ние с почитателите постоянно сме били едно цяло. Много пъти съм казвал, че когато сме дружно сме мощни. В това отношение няма разлики сред нас. Колкото време би трябвало ние ще бъдем тук. Ако би трябвало всеки ден ще идваме и ние като треньори, а за почитателите този митинг е безсрочен”, продължи експертът.

„ Едните имат 40-годишно другарство, другите 20-годишно другарство, трети имат ползи. На едни се оказва помощ за стадион, на други се взимат количество финанси, като санкции и тем сходни. На тези, които се оказва помощ, те са с тях, само че не би трябвало да бъде по този начин. В края на краищата би трябвало да има един почтен футбол на всяко едно равнище, тъй като виждаме кой командва комисиите, кой ги провежда. Кой мислите, че предложения Кашай? Кой мислите, че му заплаща заплатата? Това са неща, които са изцяло ясни на всички”, сподели още Стойчо Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР