Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Белчев: Обезличихме хубавата победа в Разград

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си след равенството 1:1 против Ботев на стадион „ Българска войска “. Специалистът остана неудовлетворен от представянето на своя отбор и играта на „ алените “.

„ Не можахме да спечелим, тъй като не успяхме да наложим нашия метод на игра. Трябваше да бъдем малко по-търпеливи в предни позиции. Ботев игра добре на контраофанзива и не успяхме да се противопоставим в по-голямата част от мача “, разяснява Белчев.

„ И против Разград дават три точки, и против Ботев също. Когато не можеш да победиш след тази хубава победа, то тя се обезличава “, сподели още наставникът на ЦСКА.

„ Наистина Каранга е един страховит футболист. Днес се усети неговото неявяване. Човекът, който трябваше да го замести не се оправи по най-хубавия метод. Не съм гледал дузпата, не желая да разясня. Не желая да разясня. Няма какво да приказваме празни приказки. Имахме и ние шансове, само че за жалост не се получи. Нямахме доста чисти голови положения. Мисля, че за тим като ЦСКА това не е задоволително, без да недооценявам отбора на Ботев. Днес не беше нашия ден “, призна още Белчев.

Той добави, че има потребност от нови играчи и се надява, че Фернандо Каранга ще остане в ЦСКА и няма да бъде продаван.

„ Имаме потребност от нови хора. Имаме набелязани футболисти, само че няма да ги разясня. На мен ми се желае Фернандо Каранга да остане в ЦСКА. Ръководството знае. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР