Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев събира футболистите за първа

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев събира футболистите за първа
Коментари Харесай

ЦСКА-София излезе с информация за подготовките в Сандански и Испания

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев събира футболистите за първа подготовка за новата година в понеделник - 8 януари, заяви клубният уебсайт. В първите дни алените ще се готвят въз основата в Панчарево, като следва да се посочи по кое време тъкмо отбърът ще замине за първия си лагер в Сандански. Следващата седмица ще станат ясни и датата и часът на първата инспекция на ЦСКА-София за годината с Вихрен (Сандански). Контролната среща ще се играе на 19 или 20 януари.

Непосредствено преди заминаването за Сандански ще има открита подготовка за медиите, на която Стамен Белчев ще приказва пред публицистите.

След първия лагар в България, футболистите ще получат няколко дни отмора преди втората част от подготовката, която ще се организира в Испания от 23 януари до 3 февруари. Там отборът ще изиграе 4 другарски срещи с доста съществени противници. Следващата седмица ще бъде оповестена окончателната стратегия с датите и часовете на дуелите.

Преди началото на шампионата ЦСКА-София ще изиграе последна другарска среща на родна земя. Съперник на алените ще бъде втородивизионният Оборище (Панагюрище). Мачът ще се състои въз основата в Панчарево на 10 февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР