Старши-треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев обеща, че ще работи здраво,

...
Старши-треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев обеща, че ще работи здраво,
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Ние и Лудогорец сме най-добри, но не отписвам Левски

Старши-треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде обещание, че ще работи крепко, с цел да може да зарадва почитателите с купа и Купа на България. Специалистът призна, че страстите от успеха над Лудогорец към момента не са утихнали, а ключът за триумфа над " орлите " е бил в мощния " червен " колектив.

Белчев показа, че има уверението от своите шефове, че " армейците " няма да се разделят със своите съществени футболисти. Ето какво още сподели той в предаването " Спорно за спорта " по BiT.

" Емоциите от успеха над Лудогорец към момента не са утихнали. Поздравявам футболистите за старанието и желанието, което демонстрираха освен в този мач, само че и през целия сезон. Ние и Лудогорец демонстрираме най-хубавия футбол в България. Надделяхме над тях с групови деяние. Възползвахме се от възможностите си в офанзива ".

" Ръководството излезе с декларация, че няма да продаваме съществени футболисти. Всеки треньор би останал удовлетворен, когато си резервира главните играчи и има цели пред тима. Дано с новите попълнения вдигнем още повече равнището. Привлякохме един добър състезател като Бланко. Няма да бъде правилно, в случай че ви опиша трансферните ни проекти. ЦСКА не би трябвало да се лишава обаче, когато има късмет да вземе добър футболисти. Всичко зависи от договаряния, сделки и т.н ".

" Мисля, че конкуренцията за купата е сред нас Лудогорец и Левски. Имат добър треньор, футболисти. Също по този начин влизаме в плейофи, всеки мач ще бъде дерби и може да има доста изненади. Винаги има какво да се желае. Така е и при нас. Отборът сподели положителни игри, само че желая да сме още по-уверени. Футболистите да се забавляват на терена, да бъдем нападателни и в двете етапи на играта. Трябва да имаме самообладание ".

" Победата ни над Лудогорец в Разград върна интригата в шампионата. Имаше и мачове, в които играхме добре, само че изгубихме точки. Благодаря на почитателите за поддръжката през цялата година. Желая им радостно посрещане на празниците. Обещавам да работя и да дам всичко от себе си, с цел да може ЦСКА да усъвършенства играта си и да завоюва купа и купа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР