Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от желанието

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от желанието
Коментари Харесай

Илич: Десетте победи като гост ще имат значение, само ако успеем да спечелим титлата

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич остана удовлетворен от желанието и силата, които вложиха играчите му при успеха с 1:0 като посетител на Пирин. Сърбинът има вяра, че " алените " имат сили да завоюват купата и чака осем тежки мача до края на сезона. 

" Ако ЦСКА желае да се бори за купата, би трябвало да търси успеха във всеки мач. През първото полувреме имахме положения за гол, които изпуснахме. През второто също пропуснахме и най-после можеше да бъдем осъдени. Назон имаше две-три чисти положения, само че не съумя да се възползва от тях. Имахме предпочитание и сила в играта и това желая да виждам от моя тим. Нашите последователи направиха страхотна атмосфера и тяхната поддръжка ни дава сили.

Забравяме днешния мач и към този момент мислим за идващия.

Рекордът за 10 следващи победи като посетител ще има значение, единствено в случай че успеем да станем първенци. Като посетители играем сполучливо, само че аз избирам на играем на " Армията. Убеден съм, че идната неделя стадионът ще бъде цялостен и почитателите ще дадат поддръжка на нашите футболисти. 

Вярваме, че можем да станем първенци. До края ни остават 8 пъклен сложни мача ", разяснява Саша Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР