Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори преди заминаването на

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Саша Илич: Срещу Спартак трябва да бъдем максимално агресивни

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва преди заминаването на тима за Варна. Той съобщи, че " алените " би трябвало да бъдат оптимално нападателни в идния мач. Сръбският експерт разяснява и предходния конфликт на " армейците ", който беше извоюван с 2:1, а той изгледа дуела от трибуните, поради наказване.

" Предишният мач беше тежък. Имаше доста огромна активност. Най-хубавото е, че победихме в този дуел. Мисля, че се получи прекрасен мач изключително през второто полувреме ", разяснява Илич.

" В моя екип работя с наставници, които са били основни треньори в предходните си тимове. Освен това съм работил с тях и в предходния ми тим. Добре комуникирахме между тях. Още преди мача знаехме какво ще вършим. Имахме проект и при добра обстановка и при отрицателен процес на мача. Резултатът е, че победихме, което демонстрира, че сме се справили сносно. "

" Още един път се оправдавам за жълтите картони, които получих, поради които бях осъден. "
 Чаканият нов в ЦСКА към този момент е в София
Чаканият нов в ЦСКА към този момент е в София

Мина медицински прегледи

" ЦСКА не е подобен тим, който да може да си разреши да подцени даден противник. Това е изключено. Ако не влезем добре в мача, може да имаме доста огромни проблеми. Това го знам аз, както и футболистите. Трябва да влезем оптимално нападателно в дуела. Спартак (Варна) е финален в класирането, само че има своя капацитет ", добави той.

" Сигурен съм, че ЦСКА може да играе по-добре и ние работим в тази тенденция. Аз съм от три месеца тук. Отпаднахме от Европа. Остава да играем за шампионата и купата. Играем мач за мач и ще забележим къде ще сме най-после на шампионата. "

" Георги Йомов приема доста тежко случилото. Той е доста значим футболист за ЦСКА. Български национал е. Той има моята поддръжка. Говорил съм с него няколко пъти. Знам, че му е доста тежко. Той се намира в интервал от живота, който не е добър за него. "

Илич приказва и по тематиката за предстоящото ново попълнения Марселино Кареасо: " Не знам, не съм осведомен до каква степен са стигнали нещата. "

" Калоян Кръстев и Митков бяха преотстъпени в Берое, където ще могат да играят по-често. Освен това Берое има високи цели, което е хубаво за двамата. Те са млади футболисти и за тях е значимо да играят постоянно. "

" Гледах Левски - Лудогорец. Това са два от най-хубавите тима в България. Имат доста качество. Нашата цел е да се борим с тях за върха в България. "

" Има време до края на трансферния пазар. Аз съм на мнение, че в ЦСКА би трябвало да идват играчи, които да могат да създадат разликата. Всеки един подобен футболист е добре пристигнал в ЦСКА ", сподели още Саша Илич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР