Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред камерата на

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред камерата на
Коментари Харесай

Саша Илич: Чака ни много трудна и тежка пролет

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред камерата на Българска национална телевизия за упованията си към своя отбор през пролетния полусезон в Първа лига.

Според сръбския експерт " алените " ги чака доста тежка пролет в битката за купата с Лудогорец.

" Мисля, че ни чака доста сложна и тежка пролет. Така беше и през есента. Трябва да продължим да се трудим, с цел да бъдем конкурентни на тимовете, които се борят за купата ", стартира Илич.

" Засега няма да има повече нови футболисти, защото остават единствено 10 дни до старта на шампионата. Ако пристигна някой нов футболист, той би трябвало да задоволява нашите критерии. Аз съм удовлетворен от това, с което разполагаме сега, а Тобиас Хайнц прибави още класа ", добави той.

Саша Илич разяснява и борбата за първото място в шампионата, споделяйки, че в случай че ЦСКА записва победи тимът би могъл да притисне хегемона в българското състезание през последните 11 години Лудогорец.

" Лудогорец е 11 години константа в България, става първенец на страната всяка година и в този момент още веднъж е любимец. В първия ни мач се изправяме против Берое, който също има своите достолепия. Важно е да мислим мач за мач и в случай че побеждаваме бихме могли да притиснем Лудогрец. Това е всичко, което желая. За нас е доста значимо освен по какъв начин играе отбраната, а целият тим. Мисля, че до този миг се оправяме добре. Разбира се, радва ме, че сме позволили минимум голове, защото това беше задачата ", съобщи Илич.

Накрая треньорът на ЦСКА показа и какъв брой значим фактор за тима е завръщането на техните проведени последователи на трибуните.

" Винаги съм казвал, че почитателите са нашият 12-ти състезател. Нуждаем се от тяхната поддръжка. Ако те са на стадиона, несъмнено е, че нашият тим ще дава 10-20% повече от себе си и ще бъде по-силен ", приключи Саша Илич.

Цялото изявление със Саша Илич гледайте във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР