Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро отказа да коментира

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро отказа да коментира
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Не ми е на нивото да коментирам виковете от трибуните

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро отхвърли да разяснява наградите на " алените " той да подаде оставка след загубата с 1:2 като хазаин от Локомотив Пловдив в среща от 27-ия кръг на постоянния сезон в Първа лига.

Наставникът беше безапелационен, че " не му е на равнището " да приказва за настояванията на почитателите, само че в това време призна, че неговият отбор е изиграл доста слаб мач против " смърфовете.

" Няма да разясня виковете от трибуните, не ми е на равнището. Изиграхме доста слаб мач, мъчно ми беше да позная моя тим. През второто полувреме имаше смяна само в желанието, само че не и в качеството на играта. Не е моментът да бъдем отрицателни, времето във футбола е доста малко. Трябва да спечелим дербито и с тази победа да се реваншираме за представянето си през днешния ден ", показа Ел Маестро.

" Няма време за огромни промени преди идващия мач. Направихме груби и нехарактерни неточности в двете етапи на играта. Не се усещам предаден, преди този момент тези момчета изиграха страхотни мачове. Ще се борим за купата, до момента в който математически е допустимо ", добави той.

Роденият в Сърбия експерт съобщи още, че е стимулиран да продължи да прави своята работа отпред на ЦСКА, до момента в който това " му бъде разрешено "

" Мотивиран съм да правя своята работа и ще продължа да го върша, до момента в който ми бъде разрешено. Аз съм войник, не ми е в характера да се предавам. Извинявам се за слабата игра през днешния ден, ще дам всичко да спечелим дербито и да се върнем на победния път ", приключи Нестор Ел Маестро.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР