Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев постигна най-убедителната на

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев постигна най-убедителната на
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Това е лицето, което искам да виждам

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев реализира най-убедителната на победа на отбора в историята на клуба. " Червените " разгромиха с 6:0 Локомотив София като посетител в откриващия дуел на 22-ия кръг в Първа лига.

" Радвам се, че нашият тим завоюва и то по подобен метод. Доста от нещата, които тренирахме и бяхме възнамерявали, ни се получиха. И това ме прави благополучен ", стартира Янчев.

Той похвали работата на наставника Станислав Генчев отпред на столичните " железничари ".

" Станислав Генчев е приключил доста добра работа в Локомотив и продължава да я прави. Това е един от най-силните домакини в Първа лига, много от грандовете изгубиха точки навръх този стадион. И това ме прави благополучен, че успяхме да победим ", съобщи досегашният футболист.

Попитан дали това е лицето на тима, Янчев сподели: " Просто се веселя, че когато подходим съществено към даден мач и сме съсредоточени от първата минута, нещата се получават. Това е нашият тим, това е лицето, което желая да виждам. Аз се веселя се, че голмайсторите са разнородни и не сме подвластни от никой ".

Следващият мач на ЦСКА 1948 е с водача в класирането ЦСКА на стадиона в Бистрица. Янчев беше запитан какво да се чака, е той сподели: " Да, мачът ще бъде с Бистрица. Но дано в този момент да се насладим на успеха и от на следващия ден нататък да минем към идващия мач ".




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР