Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев е уверен, че

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев е уверен, че
Коментари Харесай

Тодор Янчев е уверен, че ЦСКА 1948 е готов да елиминира Арда за Купата на България

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев е убеден, че неговият отбор е подготвен да отстрани Арда (Кърджали) и да се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на България по футбол.

" Червените " гостуват в Кърджали в сряда (5 април) от 18.30 часа в последния четвъртфинал в шампионата.

" Няма слаби тимове на този стадий в Купа България. Арда е доста добър тим, само че най-важно е нашият тим по какъв начин ще подходи. И двата тима се познаваме, знаем мощните и слабите си страни. Надявам се да се представим добре. Поработихме сносно в паузата и сме подготвени да се оправим със противника. Имаме двама осъдени за картони. Имахме седем национали, които се върнаха здрави, което е най-важното ", разяснява Тодор Янчев на брифинг преди мача.

Треньорът е убеден, че капитанът на отбора Ивайло Чочев погрешно е подценен за националния тим на България.

" Ивайло Чочев има място в националния тим. Той не е почивал в паузата, свършихме много работа и не е изгубил форматата си. Може би българският футбол загуби от неналичието му в националния тим, тъй като той е един от най-хубавите халфове на тази позиция ", сподели Янчев.

" Както доста пъти споделих, нашата цел е класиране за евротурнирите, без значение дали през Купата или третото място в шампионата. Играем оптимално и в двата шампионата. Тези мачове за Купата - четвъртфинали, полуфинали, вероятно край, осмислят кариерата на един футболист. С треньора на Арда Александър Тунчев сме изживяли доста позитивни страсти като съотборници в ЦСКА и сред нас има почитание ", сподели още Тодор Янчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР